tiistai 1. helmikuuta 2022

Lumenluontipalvelu lumienpudotukset vanhuspalvelut pihatöissä noutopalveluina Tampere, Pirkkala, Nokia, Kangasala, Lempäälä sopimuksen mukaan

Lumenluontipalvelu lumienpudotukset vanhuspalvelut pihatöissä noutopalveluina Tampere, Pirkkala, Nokia, Kangasala, Lempäälä sopimuksen mukaan alkaen xx€/alkava tunti tapauskohtaisesti

Lumenpudotukset xx€ + alv / alkava tunti + km-korvaus, tapauskohtaisesti.

Vaihtoehtoisesti lumenkolaukset, piha- ja puutarhatyöt alvittomana toki myös mahdollista.Sopimuksen mukaan tarvittaessa muitakin talonmies- piha- ja puutarhahommia vuodenaikojen mukaan, esim nurmikoiden teot, nurmikoiden leikkaukset, pensasaitojen leikkaukset, pihapuiden kaadot, maanmuokkaukset puutarhajyrsimellä etc. Vanhuspalvelut, kaupassakäyntiapu, tavaroiden noutopalvelut, kaatopaikkakuljetukset, etc. Kysy, kenties voimme auttaa toisiamme?

Puhelin: 044-3380291 (whatsup, signal) Ei mielellään vanhanaikaisia tekstareita.Ensisijassa tarpeenne, yhteydenottonne sähköpostilla: 
E-mail:talonmiespalvelu@gmail.com

Käteisellä ensisijalla edetään, pankkien kirjausten ajantasaisuus ei ole itsestäänselvää. Taloyhtiöt jotka tulevat asiakkaiksi niin eräpäivä on aina heti.

Lumet kolataan kiinteistöllänne sopivaan paikkaan. Piste.

--------------
Lumenkolauspalvelu tunnettu tamperelainen piha- ja puutarhapalvelu vuodenaikojen mukaan erilaisia talkkari- ja raivaustöitä keväisistä vattupensaiden harvennuksista pihapuiden kaatoihin, kasvimaiden kääntämisiin etc.
-----------------------------

Ei kommentteja: